Wat zijn verlaten hond?

Verlaten huisdieren zijn gezelschapsdieren die per ongeluk of opzettelijk in de steek worden gelaten door hun eigenaren, door de dieren op straat te dumpen, ze alleen achter te laten in een leegstaand pand, of ze op te geven in een dierenasiel. Als de hond er gezond uitziet en geen agressieve houding vertoont, kunt u proberen hem te benaderen. Een verlaten of verloren hond is in de war en kan gemakkelijk bang worden en wegrennen als je hem op een abrupte of directe manier benadert. Om deze reden is het belangrijk dat je beetje bij beetje dichterbij komt en plotselinge bewegingen vermijdt.

Gebruik een zachte stem en praat zeker niet op een dreigende toon. Als je toevallig wat voer bij je hebt, kun je het gebruiken om de hond op zijn gemak te laten voelen. Maar in plaats van te proberen het naar je toe te trekken, is het beter om het eten van je weg te gooien. De hond komt dichter bij je als zijn vertrouwen groeit.

Als het warm is, kan het handig zijn om ook wat water aan te bieden, om het te helpen ontspannen in uw aanwezigheid. TINTON FALLS: De SPCA van Monmouth County zei maandag dat het informatie zocht na de ontdekking van een hond achtergelaten in een krat bij Jersey Shore Premium Outlets. Leg het met zorg vast en bewaar het. Als u een verdwaalde kat of hond ziet, probeer het dier te vangen en in bedwang te houden als de omstandigheden dit toelaten.

Benader zwerfdieren altijd langzaam en voorzichtig terwijl je met een kalme, zachte stem spreekt. Je kunt ook voedsel gebruiken om een bang dier over te halen om je te benaderen. Probeer het dier niet bang te maken of achterna te jagen in de buurt van het verkeer, want dit zal er soms toe leiden dat het dier in het verkeer komt en gewond raakt. Idealiter moeten honden worden vastgezet met behulp van een riem of in een omheinde tuin worden geplaatst.

Een riem of stuk touw kan in geval van nood als sliplijn worden gebruikt, maar houd er rekening mee dat deze items niet geschikt zijn als routinematig middel om een hond te besturen. De meeste katten houden er niet van om langere tijd vastgehouden te worden, dus verdwaalde poesjes kunnen het beste worden opgesloten in een kattendrager, veilige doos (met luchtgaten), kleine kamer van uw huis of tijdelijk in uw auto (zolang de auto goed geventileerd en niet te warm is). De zaak is een open wetshandhavingsonderzoek, zei de SPCA, omdat het verlaten van een dier in strijd is met de staatswet van New Jersey, ongeacht de omstandigheden. De wet staat dierenbestrijdingsfunctionarissen toe om verlaten huisdieren onmiddellijk van het terrein te halen in plaats van tot twee dagen te wachten voordat een pand als verlaten wordt verklaard.

Uiteindelijk moet u altijd contact opnemen met uw lokale autoriteiten wanneer u een verlaten huisdier ontdekt om te bepalen wat de beste manier is om het snel te verwijderen en ergens te plaatsen waar de eigenaar het kan claimen of het kan worden geadopteerd in een beter huis. Dus technisch gezien, in NYS, als iemand zijn hond twee dagen met een kennel achterlaat maar drie dagen niet terugkomt, werd de hond op die derde dag als verlaten beschouwd. Omdat het levende wezens zijn, zijn de wetten voor hen anders dan wat je zou doen met een verlaten stereo of televisie. Het verlaten van huisdieren heeft verstrekkende gevolgen voor zowel de betrokken dieren als voor de gemeenschap.

Ze kennen alle lokale wetten en zullen je kunnen laten zien wat je moet doen met een verlaten hond of dier. Wanneer een huurder uw huurwoning verlaat en bezittingen achterlaat, hebt u de wettelijke verantwoordelijkheid om er naar behoren over te beschikken volgens de wetten van uw staat. Het proces voor het verklaren van een dier als verlaten kan van staat tot staat verschillen, maar er zijn enkele algemene richtlijnen die u kunt volgen om ervoor te zorgen dat de dieren niet zullen lijden en dat de voormalige eigenaren verantwoordelijk worden gehouden, terwijl u uw eigendom terugkrijgt. In de staat New York wordt een hond bijvoorbeeld als verlaten beschouwd wanneer deze in hechtenis wordt geplaatst van een dierenarts, veterinair ziekenhuis, instapkennel of een persoon of zorg of behandeling en niet wordt verwijderd aan het fysieke einde van de gespecificeerde periode.

Er zijn te veel trieste verhalen van verhuurders die verlaten honden of katten ontdekken in verlaten eigendommen die uitgehongerd, ziek, gewond of dood zijn. Zelfs als het huisdier zich eerder goed om u heen heeft gedragen, kunnen de omstandigheden rond het verlaten ertoe leiden dat het dier zich anders, zelfs agressief gedraagt. Het wetsvoorstel zou verhuurders in staat stellen onlangs verlaten eenheden binnen 5 dagen te inspecteren op verlaten dieren en de straffen voor overtreders te verhogen. Tussen jou en de dierencontrole kun je hopelijk de huurder lokaliseren, zodat hij de verantwoordelijkheid kan nemen voor het verlaten huisdier en kan worden beschuldigd van verwaarlozing en verlating.

.

Leave Reply

All fileds with * are required