Waar worden de meeste honden achtergelaten?

Het aantal honden en katten geëuthanaseerd in de VS, S. Deze daling kan gedeeltelijk worden verklaard door. Momenteel is geen enkele overheidsinstelling of dierenorganisatie verantwoordelijk voor het in tabelvorm brengen van nationale statistieken voor de dierenbeschermingsbeweging. Dit zijn nationale schattingen; de cijfers kunnen van staat tot staat verschillen.

APPA meldt dat 34% van de honden wordt gekocht bij fokkers, terwijl 23% van de honden en 31% van de katten wordt verkregen uit een dierenasiel of een humane samenleving. Volgens de National Rehoming Survey van de ASPCA zijn huisdierenproblemen de meest voorkomende reden dat eigenaren hun huisdier herhuisvesten, goed voor 47% van de herhuisde honden en 42% van de herhuisde katten. Problemen met huisdieren werden gedefinieerd als problematisch gedrag, agressief gedrag, werden groter dan verwacht, of gezondheidsproblemen die de eigenaar niet aankon. De voorgaande gegevens zijn ASPCA-schattingen, tenzij anders aangegeven.

Het zijn niet alleen zuidelijke staten die Lucky Dog redt uit en niet alleen zuidelijke staten die een probleem met overbevolking van dieren hebben. Volgens statistieken over dierenadoptie vindt minder dan de helft van de katten en honden in schuilplaatsen nieuwe huizen. Statistieken van asielhonden schatten dat een niet-gesteriliseerde hond en haar puppy's in slechts zes jaar 67.000 honden kunnen produceren als ze niet worden gecontroleerd. Huisvestingsbeperkingen van verhuurders en stadswetten kunnen mensen er ook van weerhouden om een van deze honden mee te nemen.

Kijkend naar de statistieken, wordt bijna 47% van de herhuisde honden en 42% van de herhuiskatten verlaten door eigenaren vanwege problemen met huisdieren. Dus, welk percentage huisdieren wordt geadopteerd? De geschiedenis laat zien dat van de 6,5 miljoen katten en honden die in schuilplaatsen worden gebracht, iets minder dan 50% wordt geadopteerd. Zoals je misschien al geraden hebt, missen ze veel, zelfs als het dier stil blijft, waardoor ze de hond of kat niet meerdere keren neersteken. Ja dat klopt, de Labrador Retriever is Amerika's meest geliefde hond, maar helaas is het ook een van de hondenrassen die het meest worden aangetroffen in schuilplaatsen in het hele land.

Deze enquêtes leveren gegevens op over trends in het bezit van huisdieren en produceren schattingen van het totale aantal honden en katten. Deze honden zijn schattig en lief met schattige slappe oren, maar werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten. Er zijn veel honden in nood, en je zou kunnen ontdekken dat een pup van een van deze hondenrassen die het meest in schuilplaatsen worden aangetroffen, alleen op je wacht, klaar om die plek in je hart te vullen, evenals je huis. Ongeveer 37,1% van de honden en 30% van de katten werd tot een jaar in schuilplaatsen gehouden voordat ze door hun eigenaren werden opgegeven.

Van alle hondenrassen die het meest voorkomen in schuilplaatsen, is het de Pit Bull die wint door een aardverschuiving. Ongeveer 4% van de katten- en hondenbezitters zei dat ze hun dierenmetgezel hebben verlaten vanwege persoonlijke problemen, zoals statistieken van dierenasiel aangeven. Na de pandemie en reisbeperkingen is het redden van dieren uit Puerto Rico ingewikkelder geworden voor Lucky Dog.

Leave Reply

All fileds with * are required