Kan zwerfhond skyrim sterven?

Als uw hond sterft terwijl hij u volgt, kan zijn dode lijk over de grond slepen waar u ook gaat, kort tot leven komen om iemand aan te vallen die u aanvalt, dan instorten en weer achter u aan glijden. Het kan worden afgewezen zoals elke andere volger, 2 dagen geleden. Ze zijn helemaal niet goed in de strijd. Misschien kan het tijdens het jagen op herten of zoiets een geweldige RP-monteur zijn.

Het probleem is, waar herten zijn, zullen er ook sabelkatten, trollen en een stel slechteriken zijn. Ze maken korte metten met elke hond, behalve Barbas. Waarom zouden zwerfhonden niet gedood moeten worden? Welk land heeft geen zwerfhonden? Stray Dog is een hond die kan worden gerekruteerd om volgeling te worden. Deze hond is te vinden uit willekeurige ontmoetingen rondom Skyrim, waarin de speler de hond moet helpen door de aanvallende wezens te verslaan, bijvoorbeeld een beer, draak of een troep wolven.

Een zwerfhond is ook te vinden wanneer de speler de grot verlaat vanuit Helgen's Keep, het pad opgaat en naar links gaat. Skyrim bevat een aantal wilde wolven en vossen, maar je moet precies weten waar je moet zoeken als je een van de winterharde en loyale gedomesticeerde honden van de regio wilt vinden. Wanneer een zwerfhond sterft, kun je achteraf misschien geen andere hond rekruteren omdat er staat dat je nog steeds een hondenvolger hebt. Tijdens de zoektocht waarbij Delphine en Esbern worden begeleid naar Sky Haven Temple, kunnen één volgeling en één zwerfhond als volgelingen worden meegenomen, waardoor in totaal vier potentiële volgers worden gemaakt, met uitzondering van opgeroepen wezens.

De speler verlaat een huis met de hond die binnen wacht, of de speler komt een huis binnen met de hond buiten), dan is de hond weg. We hebben deze optie getest om uw hond meerdere keren als permanent huisdier te verwerven, en in elk geval zou de hond in huis blijven, ongeacht hoe lang u niet thuis was. Als zwerfhonden niet worden gedood, zal hun populatie blijven toenemen, wat meer gevaar oplevert voor mensen, vooral voor kinderen. Van alle tijd die ik in Skyrim heb doorgebracht, ben ik nog nooit een zwerfhond of een hond tegengekomen die trouwens geen eigendom is van iemand (geen wolvenhonden overwegen omdat ze er heel anders uitzien).

Als je kinderen en een huis hebt, kun je naar binnen lopen en je kind zal je vragen of ze je hond kunnen houden (het kind vraagt de eerste keer misschien niet om de hond, dus blijf het proberen) zeg ja behalve wanneer ik hem gebruik. Nadat ik terugging naar het lijk van een draak om zijn botten en schubben terug te brengen naar Breezehome, volgde een zwerfhond me toen ik snel reisde. Je kunt je hond houden zoals elke andere volgeling in het spel, en hij zal aan je zijde vechten totdat hij sterft of je hem zegt te vertrekken. Er kan echter een zwerfhond worden gevonden, zodra hij de grot verlaat die Helgen Keep verlaat, het pad naar links op.

En ik haat het feit dat hij me volgt, omdat ik bang ben dat ik zal worden zoals de man die uren gamen zonk om ervoor te zorgen dat zijn hond veilig was. Als de hond dan je huis binnenkomt, is dat een teken van nieuwe vriendschap die komt, een die trouw, oprecht en zorgzaam zal zijn. Wat er gebeurt, is wanneer je je hond meer dan 2 in-game dagen laat wachten, je hond terugdwaalt naar de stallen. Elk jaar worden jaarlijks ongeveer 2,7 miljoen honden en katten gedood omdat schuilplaatsen te vol zijn en er niet genoeg adoptiehuizen zijn.

Leave Reply

All fileds with * are required