Waar moet je een verlaten hond melden?

Het PSPCA Humane Law Enforcement programma is de enige operatie in zijn soort in Philadelphia en de 22 extra provincies die we in heel Pennsylvania bedienen. Staatshondbewakers halen zwerfhonden ook op en vervoeren ze naar schuilplaatsen en als ze een vergunning hebben, is de kans groter dat ze herenigd worden met hun gezin. Het bureau betaalt geld uit aan schuilplaatsen die zwerfhonden opnemen en vasthouden, ook. Om klachten of noodsituaties na sluitingstijd te melden, bel 9-1-1 of de politie.

Omdat humane officieren beperkte jurisdictie hebben, moet u dierencontrole bellen om loslopende honden, een hondenbeet, overlast blaffen of problemen met zwerfdieren te melden. Breng jezelf nooit in gevaar door te proberen een dier te vangen dat zich agressief gedraagt. Als u het dier niet veilig kunt naderen of als het wegloopt, bel dan onmiddellijk uw plaatselijke dierencontrole of politie. Zorg ervoor dat u de dispatcher het exacte adres geeft waar het dier het laatst is gezien.

Soms kan het blaffen van een verlaten hond of het gehuil van een kat de buren waarschuwen, maar het is verstandig om een recent verlaten huis in de gaten te houden, vooral als de voormalige bewoners plotseling verhuizen.

Leave Reply

All fileds with * are required