Hoeveel honden worden er elke dag neergezet?

Helaas worden dagelijks ongeveer 950 katten en honden in het hele land geëuthanaseerd vanwege ruimtegebrek, zegt Castle. Katten worden meer dan twee keer zo vaak gedood als honden, ook al komen ongeveer 5 procent meer honden schuilplaatsen binnen, meldt Best Friends. Hoeveel huisdieren zijn er in de Verenigde Staten? Hoeveel dieren zijn er in schuilplaatsen? De termen „humane samenleving en „SPCA” zijn generiek; schuilplaatsen die die namen gebruiken, maken geen deel uit van de ASPCA of The Humane Society of the United States. Momenteel is geen enkele overheidsinstelling of dierenorganisatie verantwoordelijk voor het in tabelvorm brengen van nationale statistieken voor de dierenbeschermingsbeweging.

Dit zijn nationale schattingen; de cijfers kunnen van staat tot staat verschillen. APPA meldt dat 34% van de honden wordt gekocht bij fokkers, terwijl 23% van de honden en 31% van de katten wordt verkregen uit een dierenasiel of een humane samenleving. Volgens de National Rehoming Survey van de ASPCA zijn huisdierenproblemen de meest voorkomende reden dat eigenaren hun huisdier herhuisvesten, goed voor 47% van de herhuisde honden en 42% van de herhuisde katten. Problemen met huisdieren werden gedefinieerd als problematisch gedrag, agressief gedrag, werden groter dan verwacht, of gezondheidsproblemen die de eigenaar niet aankon.

De voorgaande gegevens zijn ASPCA-schattingen, tenzij anders aangegeven. Je weet nu dat 6,5 miljoen dieren elk jaar Amerikaanse schuilplaatsen binnenkomen. Daarvan worden ongeveer 3,2 miljoen geadopteerd. Helaas worden er nog eens drie miljoen geëuthanaseerd.

Terwijl katten en honden in ongeveer gelijke aantallen Amerikaanse schuilplaatsen binnenkomen, sterven meer dan twee keer zoveel katten onnodig in schuilplaatsen. Zoals je misschien al geraden hebt, missen ze veel, zelfs als het dier stil blijft, waardoor ze de hond of kat niet meerdere keren neersteken. Gedurende een groot deel van hun geschiedenis veegde de dierendiensten van steden zwerfhonden van de straat, brachten ze naar het pond en brachten ze ter dood. Ongeveer 37,1% van de honden en 30% van de katten werd tot een jaar in schuilplaatsen gehouden voordat ze door hun eigenaren werden opgegeven.

Helaas beperkt wetgeving in zeven staten momenteel honden die in beslag worden genomen in gevallen van hondengevechten, waardoor ze worden gestigmatiseerd als beschadigd en onadopteerbaar en hen de kans wordt ontzegd om het tegendeel te bewijzen. Statistieken van asielhonden schatten dat een niet-gesteriliseerde hond en haar puppy's in slechts zes jaar 67.000 honden kunnen produceren als ze niet worden gecontroleerd. Volgens de ASPCA worden elk jaar ongeveer 1,5 miljoen schuildieren geëuthanaseerd in de VS, waaronder ongeveer 670.000 honden en 860.000 katten. Ongeveer 4% van de katten- en hondenbezitters zei dat ze hun dierenmetgezel hebben verlaten vanwege persoonlijke problemen, zoals statistieken van dierenasiel aangeven.

Ondanks de toename sinds 2000 in het aantal gesteriliseerde en gecastreerde honden en katten, is er een recentere neerwaartse trend geweest. Dus, welk percentage huisdieren wordt geadopteerd? De geschiedenis laat zien dat van de 6,5 miljoen katten en honden die in schuilplaatsen worden gebracht, iets minder dan 50% wordt geadopteerd. Sinds 2002 is het percentage huishoudens met raszuivere honden afgenomen en hebben huishoudens met honden van gemengd ras een toename gezien. Publieke verontwaardiging bracht de stad ertoe consultants binnen te halen, die vaststelden dat er ongeveer 8.700 losse honden door de straten van de stad zwerven, wat bijdroeg aan meer dan 1.600 hondenbeten in de stad dat jaar.

Ze kreeg een nieuw vriendje met een niet-gecastreerde reu en haar vrouwtje kwam bij hem en hey het was een ongeluk en er gebeurden ongelukken. Door schuilplaatsen te onderzoeken, ontdekten onderzoekers van het Mississippi State University College of Veterinary Medicine dat elk jaar ongeveer 5,5 miljoen honden schuilplaatsen betreden.

Leave Reply

All fileds with * are required